Baoji Xinlian Titanium Industry Co., Ltd. terletak di asas industri bahan berteknologi tinggi dan bahan baru yang ditubuhkan di "Titanium lembah" Cina -Baoji. Syarikat kami adalah syarikat teknologi dan inovatif khusus dalam penyelidikan, pengeluaran dan pemesinan pelbagai produk Titanium atau langka.

Skop perniagaan kami merangkumi: Ti skru, Ti bolt, Tiang pengikat standard, Ti rod, Ti Ti, Ti target, Ti bebibir, pelbagai machined Ti komponen, Ti plat, Ti tiub, siku dan Ti peranti. Produk kami digunakan secara meluas dalam bidang petrokimia, elektrolisis dan galvanisasi, mekanisme kapal, penyahgaraman air laut, peralatan sukan dan kraftangan Ti.

Syarikat kami memiliki mesin bubut CNC, menggergaji mesin, mesin planing, menumbuk, mesin membosankan, mesin penggilingan, alat mesin CNC dan peralatan pemprosesan mekanikal yang lain. Melalui bertahun-tahun pengumpulan dan pembangunan, syarikat kami sentiasa berjalan dengan kaedah yang berkualiti utama, meletakkan penekanan pada kemas kini teknologi dan peranti segerak. Kami selaras dengan piawaian kebangsaan, standard antarabangsa dan piawaian industri berkenaan dengan teknologi, pada masa yang sama memberi perhatian kepada latihan dan menyerap juruteknik yang cemerlang. Untuk memuaskan hati pelanggan domestik dan asing, syarikat kami semakin menambah peralatan baru. Pada masa ini, proses pemesinan kami lebih komprehensif, kapasiti pengeluaran dapat memenuhi permintaan pemesinan pelbagai.

Pada masa ini, syarikat kami secara aktif memasuki sistem pengurusan kualiti ISO9001: 2000. Kami menetapkan keseluruhan peraturan yang melibatkan pembelian bahan mentah, proses pengeluaran, pemeriksaan, penghantaran dan jualan selepas berasaskan piawaian ISO. Untuk memastikan kualiti produk serta diterima oleh lebih ramai pelanggan.

Baoji Xinlian Titanium Industry Co., Ltd. akan memegang "jujur, boleh dipercayai, peningkatan diri, berkualiti, berusaha untuk yang terbaik" sebagai falsafah pengurusan kami, berusaha untuk bekerjasama dengan pelanggan seluruh dunia dalam situasi menang-menang, untuk membangunkan bersama-sama masa depan kita yang cerah!